Wat doen we na 24 januari met materiaal met het huidige logo?

Ja, dat is zeker voor de beheerders van de stock een prangende vraag. We gaan natuurlijk niet zomaar alles weggooien. Zo zijn we niet opgevoed. Hoe pakken we dat dan aan? 

De diensten zoals kinderopvang, huishoudhulp en thuiszorg werken in de beginfase met stickers voor sommige materialen. Die kleef je op het materiaal dat nog niet vernieuwd is, zoals bijvoorbeeld een map of een folder. Klanten zien dan de verandering, maar herkennen ook nog het vertrouwde. Welke stickers voor welke materialen kunnen gebruikt worden, verneem je vanaf 25 januari. Andere materialen, zoals briefpapier of enveloppen, worden wel meteen vernieuwd. Resten van het oude briefpapier kan je natuurlijk wel als kladpapier gebruiken. 

Voor de groepen van KVLV is er een promopakket voorzien. Elke afdeling ontvangt er zo een gratis, om een mooie start te maken in een fris, nieuw jasje. Meer informatie over welke materialen je waarvoor nog kan gebruiken, volgt later. 

Sluit Menu