Vriendenboekje

Lieve voorzitter van Ferm Oplinter vindt het belangrijk we elkaar blijven inspireren. Warmroze kleurt haar dag, maar wat nog meer?

Wie ben ik

Naam: Lieve Ginckels

Waar woon je: Oplinter

Leeftijd: 35 jaar

Kinderen: 2 kinderen van 5 en 8 jaar

Waarvoor mogen ze je altijd wakker maken: Mensen in nood, misschien een beetje cliché maar het zit ingebakken in me. Mensen helpen in en buiten mijn job geeft me tonnen energie.

Wat is het strafste dat je al gedaan hebt: Ik maak deel uit van een onderzoeksteam dat zoekt naar een oplossing voor niet-helende breuken. Zo zorgden we al voor een nieuwe doorbraak in DNA onderzoek bij patiënten met neurofibromatose 1.

Hier moet ik het hardst om lachen: Mijn dochter die zichzelf helemaal, van top tot teen, had ingesmeerd met zinkzalf.

Naar een onbewoond eiland neem ik zeker mee: Zeker en vast mijn gezin

Als ik deze film zie moet ik snotteren: Een lach en een traan horen voor mij bij een goede film. 

Op een druilerige dag kruip ik in de zetel met dit boek: Geen tijd voor een goed boek, maar samen met de kinderen bakken, knutselen of popcorn maken dat vind ik tof. Samen in de zetel kruipen en naar een film kijken, is ook altijd een goed idee.

Ik op mijn werk

Waar kennen we je van: Sinds 4 jaar zit ik in het bestuur van Ferm. Ik ben voorzitter van Ferm Regio Hageland.

Wat is het meest memorabele dat je op je werk hebt meegemaakt: In mijn tot nu toe korte carrière bij Ferm had de hervorming van ons bestuur het meeste impact. De hervorming is niet makkelijk maar nodig om klaar te staan voor de uitdagingen van de toekomst. 

Mijn collega’s en ik dromen van: Dat we vrouwen kunnen inspireren en waar we nog steeds warme namiddagen en avonden kunnen organiseren waar vrouwen vriendinnen worden. We willen zorgen voor een plek waar we kunnen ontspannen, feesten en de drukte achter ons laten. 

Van deze kleur word ik vrolijk: warmroze kleurt mijn dag

Samen naar één merk, wat is voor jou het voordeel: We zijn ontstaan uit een zorgzame achtergrond waar we zorgen voor ieder persoon, ons gezin en onszelf. Vandaag doen we dit nog steeds maar in een hele andere multi-culturele samenleving in ons dorp en daarbuiten.

kvlv 27-01