Over Ons

Op 24 januari 2020 krijgen de organisaties van Ons een nieuwe naam én een fris, nieuw jasje. Een sterk merk, klaar voor de kansen en uitdagingen van de toekomst.

Waarom samenaftellen? 

Op vrijdag 24 januari 2020 is het zover. Dan spreken we onze nieuwe naam voor het eerst uit tijdens een lanceringsmoment in de Brabanthal in Leuven. Samen kijken we er nieuwsgierig naar uit, samen tellen we enthousiast af. Op deze website vind je 85 dagen lang elke dag nieuwe informatie en leuke weetjes. Spoken er nog vragen door je hoofd? Het antwoord vind je de komende twaalf weken terug bij de veelgestelde vragen. Niet gevonden? Stuur ons dan snel een e-mailtje. 

Onze ambitie

We willen een bruisende organisatie zijn van mensen én voor mensen doorheen heel hun leven. Met een ongezien aanbod aan activiteiten en diensten. Van kinderopvang en poetshulp tot vrijetijdsbesteding en thuiszorg. Voor minder zorgen en meer plezier. We willen ook wegen op het maatschappelijk debat. Met luide stem als iedereen stil is.

Om dat te verwezenlijken, bundelen we onze krachten en talenten, over de organisatiegrenzen heen. Om nog meer het verschil te maken. 

We staan voor je klaar

Bijna 9.000 medewerkers en 11.000 vrijwilligers zetten zich elke dag in om samen meerwaarde te geven aan het leven van onze 200.000 klanten en leden.

KVLV, Vrouwen met vaart

Vereniging, vorming en ontspanning

 Hou je van kokkerellen, plezier maken, creatief bezig zijn, sporten, cultuur opsnuiven, samen op stap gaan of ontspannen met vriendinnen? Vind een toffe activiteit bij jou in de buurt op kvlv.be. Iedereen welkom!

Puuur

Huishoudhulp met dienstencheques

Te druk in het huishouden? Dankzij jouw Puuur huishoudheld geniet je van een proper huis én meer vrije tijd. Puuur biedt strijk- en huishoudhulp aan via dienstencheques, zonder extra kosten.
Meer info

Landelijke Thuiszorg

Gezinszorg – kraamzorg – poetshulp – groen- en klusjesdienst – woningaanpassing – gastopvang – dagopvang

Heb je zorg nodig? Je bent pas bevallen en doodmoe, je krijgt te maken met een ziekte of beperking, je wil op je oude dag comfortabel thuis blijven wonen. In welke levensfase je ook zit, Landelijke Thuiszorg staat klaar voor jou, dag en nacht.
Meer info

Landelijke Kinderopvang

Kinderopvang van 0 tot 12 jaar

Van onthaalouder en kinderdagverblijf tot opvang voor of na school en in de vakanties, Landelijke Kinderopvang en Stekelbees zorgen voor kwalitatieve opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We maken van elke dag iets bijzonders.
Meer info

Oziki

Oppas zieke kinderen

Is je kindje plots ziek en heb je dringend een oppas nodig? In samenwerking met CM zorgt Oziki binnen 24 uur voor een oppas aan huis. Onze oppassers zijn stuk voor stuk creatieve duizendpoten met een warm hart voor kinderen.
Meer info

Thuiszorg KidsOkee

Thuiszorg op maat van gezinnen

Kom je als kersverse ouders handen tekort? Of kan je door ziekte, een beperking of psychosociale omstandigheden de zorg voor jezelf, je gezin en het huishouden (tijdelijk) niet meer opnemen? Thuiszorg KidsOkee zorgt ervoor dat je als gezin meer ademruimte krijgt.
Meer info

Ons Zorgnetwerk

Vereniging voor mantelzorgers en gebruikers

De inzet van mensen die belangeloos voor anderen zorgen is van onschatbare waarde. Ons Zorgnetwerk biedt mantelzorgers een ijzersterke kapstok, geeft hen een stem en ondersteunt ze met vorming en begeleiding.
Meer info

Zorg-Saam

Vormingen op maat over (zelf)zorg en communicatie

Zorg-Saam staat garant voor inspirerende en betaalbare vormingen op maat over communicatie, zorg en zelfzorg.
Meer info

Leren@Vaart

Erkende pedagogische ondersteuningsorganisatie

Gevestigd in Oost- en West Vlaanderen die sinds dit jaar deel uit maakt van een nieuw ondersteuningsnetwerk kinderopvang in samenwerking met Kind en Gezin.
Meer info